Det går så bra för mig!

3 januari, 2018

Hej och goddag. Här sitter jag och infriar mitt nyårslöfte om att sköta pappersarbetet lite bättre. 

kontorsjobb2

Allt går väldigt bra och jag har en trevlig kontorsaktig kofta och god hållning. Verifikaten samlas i raka rader på seriösa rapporter och inget ligger och skräpar på fel plats. Inget!

Hoppas alla ni andra lyckas lika bra med era nyårslöften och att era kontor är lika prydliga och välorganiserade som mitt.

Hej då från en ordentlig person.

 

 

 

 

Skojaaaar…!

kontorsjobb

Jag sitter i resårlösa (men väldigt sköna) glansiga byxor från Madeira, mina ögon svider och bordet är fullkomligt belamrat med diverse saker. Det kliar innanför skinnet och kontoret som vi har gjort om till fikarum finns numer i en verktygslåda. En fin verktygslåda men ändå en verktygslåda.

lada
Här har jag smålappar, pennor, gem, häftapparat och lite annat plock. Riktigt praktiskt!

Men pappersarbetet går faktiskt ganska bra. Frånsett att jag sms:ar barnen och ber dem komma ut med mat och fika åt mig samt tar alla tillfällen jag kan att hjälpa Linda med något ute hos djuren. Ohälsosamt mycket kaffe har också intagits men jag tycker ändå att det är en rätt hyfsad början!

 

 

Fredagskalvar
Djurflytt och ett erkännande