Förlåt

4 april, 2018

I över fem år har jag bloggat här på ATL. Det har blivit många inlägg men nu känner jag att det finns ett som jag inte borde ha skrivit. 

Min blogg får gärna skapa känslor. Den får störa och beröra. Reta gallfeber på de som tycker att jag är för mycket till vänster och irritera de som tycker att jag är klantig som river ner tak med traktorskopan.

Men den ska inte såra någon på djupet. 

Mitt aprilskämt om att jag skulle vara gravid var kul i min värld. Och bland en hel del människor i min närmaste krets. Några andra tog illa vid sig.

Jag är uppriktigt ledsen för det. 

Jag trodde att man kunde skämta om en graviditets vara eller icke vara utan att för den sakens skull göra sig lustig över ofrivillig barnlöshet eller andra liknande livssorger. Nu vet jag att gränserna kan vara suddiga och smärtan för stor. Jag respekterar det och inser att det finns mycket man inte förstår vidden av om man inte varit med om det själv.

Det var dumt och korttänkt och jag får stå för det. Jag hade verkligen inget ont uppsåt men det blev inte bra det där. Det blev fel. Nu kan jag inte mer än att rakryggat be om ursäkt till de som blev ledsna.

Förlåt. 

Djurflytt i blötväder
Lill-Babs, Jerry och tjuren Filip