Såhär kan man bygga en gödselplatta

I anslutning till ladugården vi ska bygga blir det en egen liten gödselplatta. Markarbetena är klara och igår började arbetet med att ställa ut betongblock. Idag fortsatte det och vi kom en bra bit trots att det bara var halvdag.

Jag var bygglärling dagen till ära. Det var kul.  Jag var med och kopplade block, körde fram fler block (var livrädd att tappa dem och förstöra allt!) och slutligen passa in dem på exakt rätt plats. Det är noga som tusan att det blir rakt åt alla håll men och tack vare goda förberedelser, och såklart vår exemplariska kompetens, blev det bra! Till och med så bra att Danne godkände allt utan att blinka när han kom hem efter balningen.

Han är petig Danne, det ska stämma på millimetern helst, och det är ju bra. Men det kan även vara lite nervpåfrestande för övriga inblandade. Anders och Fredrik är precis rätt personer för att vara här och jobba. De är också väldigt noga men samtidig sunda och realistiska. Det är bra!

Betongblocken är från Vinninga Cement. Bra grejer.