Glad Midsommar!

Hej, hej, hoppas alla har en fin midsommarafton!

Här har vi haft en tämligen vanlig arbetsdag förutom en ytterst trevlig fikapaus med vännen och bondekollegan Desirée. Danne har balat och jag har jobbat hemma på gården. Linda har också varit här och hon har bland annat gjort midsommarfint på foderbordet i Hangarn.

Vi ska snart äta och sedan väntar en lugn kväll med familjen. Ville bara passa på att skriva ett litet inlägg här och visa vårt senaste nytillskott i beteshagen.

Kalven på bilden här ovanför föddes igår. En fin tjej.
Mamman kallar vi för Banditen. Dels på grund av den svarta svarta ”lappen” runt ögat ( ja, jag vet, hon borde kallas Piraten istället, det vore ju mycket mer logiskt..) och dels för att hon var en av de som ledde Expedition Rymma Till Skogs för två år sedan. På den tiden var hon nervös och dramatisk, nu är hon lugn och trevlig. Och en fin mamma till den lilla.

Nu ska vi snart äta mat och kanske dricker jag ett glas vin.

Glad Midsommar från Nysäter!


En annan liten bandit