Någon som vill se vad vi har haft för oss?

Byggkillarna har haft semester en vecka men innan dess hände det en del på bygget som jag inte visade här. 

Bland annat lyftes väggblocken på plats.

De väger 6 ton styck så det är inget man jonglerar så jättemycket med direkt… Det var lite pyssel innan alla stod där de skulle men det gick bra förutom ett block som fick bytas ut på grund av en spricka.

Nu är grabbarna tillbaka från ledigheten och det är full fart igen. Jag var med igår och hjälpte till att täta skarvarna mellan vägblocken och bära in armering. På kvällen najade jag ihop armeringsmattor och av det fick jag en konstig sorts träningsvärk i höfterna. Lite konstig gångstil idag men det gör ingenting alls!

I skarvarna mellan blocken ska det gjutas. Vi använder tvingar för att få ihop dem ordentligt i överkant.

Danne som är själva byggchefen på det här stället säger att allt flyter på som det ska och att tidsplanen håller. Det känns bra. Här är han i full färd med att få ner vattenledning och elkabel. Nästa vecka ska vi gjuta.

I morgon ska jag på äventyr med barnen. Var det slutar vet ingen!