Snor och takstolar

Jag är förkyld. Snoret rinner, jag nyser, hostar och hickar och det har regnat till och från hela dagen. Inspirationen är väl inte på topp direkt men vad gör det? Det blir visst en del gjort i alla fall, även om man inte ens får på sig kläderna ordentligt på morgonen.

Jag hade en lugn start på dagen tack vare att Linda var här. Sedan jobbade vi tillsammans med de vanliga förmiddagssysslorna och det var både bra och jobbigt. Bra att ha draghjälp och trevligt sällskap men jobbigt eftersom det gör ont i mina lungor när jag skrattar, och vi skrattar nästan alltid.
När vi skulle fika visade det sig att jag inte bara hade min tröja ut-och-in utan även bak-och fram och då fick vi skratta ännu mer.

Nu har jag köpt nässpray och planerar en tidig kväll. I morgon är det möte och studiebesök på en gård. Om nu mina styrelsekollegor inte är rädda för förkylningssmitta förstås för då får jag nog stanna hemma.

Jag ska sova alldeles strax men först tänkte jag visa en bild. Hälften av takstolarna är uppe nu och det gick väldigt bra trots att vädrets makter inte riktigt samarbetade. Resten ska göras klart i morgon.
Det blir nog ett hus till slut!

Linda har fotat.