Vill ni veta vad jag har haft för mig i helgen?

Till att börja med vill jag tacka för alla glada tillrop nu när korna har flyttat in i nybygget. Det värmer verkligen när folk är så positiva och glada. Hjärtligt tack för det.

Idag har det varit hopplöst väder och jag är så glad att djuren är under tak. Det är plusgrader, dimma och duggregn. Och så lerigt överallt att man nästan smäller av. Fint att slänga en blick ner till bygget och se att korna är inne.

Idag har jag jobbat men innan dess var jag ledig mellan fredag och lördag. Jag och mina syskon åkte till Hallstaberget i Sollefteå och firade ena brorsans trettioårsdag. Sisådär fyra år för sent men ändå. Vi såg Småstadsliv (hysteriskt kul), åt god mat och bodde på hotell. Jätteroligt var det. Jag är väldigt glad att det blev av.

På hemvägen åkte vi förbi Döda fallet efter ett tips från en branchkollega. Branchkollegor fanns på plats eftersom LRF såklart hade möte på samma hotell när jag för en gångs skull var där privat! Ett lustigt sammansträffande må jag säga! Och trevligt!

Som boende ganska nära jämtlandsgränsen bör man ha sett Döda fallet men ingen av oss fyra syskon hade varit där. Det var så häftigt att se. En naturkatastrof skapad av mänsklig hand en gång för länge sedan. Den som inte har något att göra kan googla Döda fallet och Vildhussen. Intressant tycker jag.

När jag kom hem var jag både trött och energifylld. Mest energifylld faktiskt. Jag var till och med lite sugen på att fortsätta umgås med folk och kanske dansa lite på lokal. Men jag hade ju ett sorts föräldraansvar och tur var väl det. För efter en stund hade det här….

….bytts ut mot det här!

Sååå tröööött!

Nu ska jag snart sova och ladda upp mig för en ny vecka i slasket och leran. I morgon väntar lite av varje. Bland annat kornkrossning och flytt av några kalvar.

Hoppas alla har haft en bra helg.