Den värsta årstiden och lite hångel

Det här höstslasket som pågår just nu måste vara en helt egen årstid. Det är ju grått hela dagen och svart redan vid tidig eftermiddag. Liknar ingenting!

Lerigt, råkallt, tröttsamt och jävligt är vad det är. Man går som i en havregrynsgröt och försöker få saker gjorda. Kläderna bli blöta och och man har ständigt rynkad panna och misstänksam blick.

Jag följer en instagramsida som heter veryfinnishproblems och den beskriver den här novemberdeppgrejen ganska bra. Här är en skärmdump:

 

 

Finnar alltså. De kan då säga som det är. Döda månaden. Klockrent.

Man längtar verkligen efter minusgrader nu. Några stycken bara skulle räcka fint. Så allt fryser ihop och gården slutar flyta omkring i sin egen materia. Håkan har snart plöjt färdigt det mesta också så det skulle inte göra så mycket om det frös på lite.


Nämen välkommen, bienvenue, welcome då. Till min fina arbetsplats.

Ikväll har vi i alla fall piggat upp oss i höstmörkret! Jag, Danne, Linda och hennes man Lars har varit på en föreställning med Klas Hallberg här i stan. Den hette Hela Sverige Hånglar och var jätterolig. Trots att vi inte fick hångla medan den pågick. Eller fick och fick, det kanske man fick men det kändes inte så aktuellt. Bra var den i alla fall och efteråt käkade vi hamburgare och ceasarsallad. Väldigt trevligt.

Det är ju viktigt med teambuilding och sånt när man har anställda tänker jag. Varje vettigt företag borde gå på hångelföreställning eller motsvarande!