Vad vill ni ha?

Ett fredagshej från farmen.

Idag har mixervagnen fått ett nytt knutkors och jag var så glad för det när jag skulle blanda foder. Självklart fastnade balarna i stället så det tog hur lång tid som helst att få mixen färdig. Altid är det något som ska krångla. Men nu har alla djur mat och familjen ska få en sen middag.

Jag funderade på en sak när jag körde omkring och försökte få pluggen i vagnen att skaka loss. Det var om den här högtiden som ligger framför oss nu. Julen alltså. Det är med viss bävan jag tänker på den men den kommer ju hur man än bär sig åt.  Och det är ju en trevlig tid om man bortser från saker som julklappsångest och liknande.

Förra året hade jag en sorts julkalender här på bloggen som var väldigt uppskattad. Den tog avstamp i gamla bilder och det var både roligt och lite känslosamt att gå igenom och minnas allt möjligt som har varit under våra år som bönder.
Frågan är hur det blir i år? För visst borde man väl ha en blogg-julkalender i år igen? Jag skulle i alla fall tycka att det var kul. Men frågan är vad man vill läsa om? Vad ska jag ha för tema? Vad vill ni ha?!

Min hjärna är alldeles blank just nu men det finns säkert någon annan som har en bra idé? Skriv en rad i så fall!