Läget?

6 januari, 2019

Läget just nu är hosta, ishalka, jobb, vila och mer hosta. Och ont i kroppen.

Jag som trodde att jag skulle få vältränade magmuskler som en sorts belöning efter den förkylning jag har haft ett tag nu. Men jag kan berätta att det inte alls verkar funka så. Mina magmuskler, och mina ryggmuskler för den delen, känns mest uttöjda, halvt brustna och väldigt ömma. Stackars lillkroppen min. Tur att jag hostar mest nattetid, på dagarna går det bättre så jag är inte jättesjuk.

Förutom hostan är det mesta bra. Jag längtar tills i morgon. Ser fram emot att jobba. Det är en skön känsla och det är inte alla som får känna så. Och det är inte alltid jag gör det heller. Men nu gör jag det. Längtar efter vardag.
Vi ska greja med lite av varje den här veckan och kanske ska vi på ett studiebesök också. Vi får se. Just nu sitter jag i soffhörnet och ska försöka sova. Uppallad med kuddar och utan någon som störs av mitt hostande. Däremot störs jag själv lite av ett barn som inte vill fatta att det är dags att vända tillbaka dygnet nu när skolan ska börja igen. Det är ett jäkla spring här efter te och allt möjligt. Låt mä va ifre’!

Kaninen på bilden får illustrera vilan jag försöker ta mig. Alternativet var en bild på mig i soffhörn och det var ingen munter syn.

Hoppas alla har haft en fin helg.

Det här var fint!
En tjuv ibland oss