Nu är vi igång

Några bilder från dagen bara. Nu när vi har kommit igång ordentligt.
Strängläggaren krånglade lite i början men det var lätt avhjälpt, sedan har det rullat på rätt bra. 

Själv har jag skött djur och varit till stan och fått en spruta. Har nyss kört balar åt korna och delat ut foder åt alla mellankalvar. Nu är det tyst och lugnt ute. Alla djur är mätta och nöjda. En fin känsla en sen sommarkväll.

Här är det strängläggning och balning i Högalund. Jag fotade uthängd från bilfönstret när jag kom för att hämta hem grabbarna till lunch.

Landbergs från Viskan stod för strängningen.

Valtran ser rejäl ut eller hur?!

Deutzen och McHalen.

Hur uttalar folk Deutz förresten? Dutts? Dojtch? Dööts? Däeuts? Jag skiftar lite mellan första och andra alternativet. Annars kan man säga Warrior om man vill, för så heter den också, just den här modellen. Men det tycker jag är lite överdrivet.

En bal klar. Undrar när just den här kommer att ätas upp?