Trettio mil norrut

Idag står ett möte på agendan och jag har tvättat håret. Det hade man ju kunnat visa en bild på förstås men det är inte så mycket att se. Det blev en kalv istället.

Nu ska jag åka till Birsta och lämna min bil på någon lämplig parkering för att sedan bli upphämtad av en Lantmännenkollega från Gävleborg. Det blir trevligt för vi har inte setts på väldigt länge.

Målet för dagen är Umeå och vi ska ha planeringsmöte inför Lantmännens Lyckseleträff som går av stapeln nästa höst. 2020… det känns så avlägset… Men det är ju jättesnart! Planeringen måste igång och det ska bli riktigt kul.

De som känner till den här medlemsträffen vet att det rör sig om en stor grej. En mötesplats för alla Lantmännenmedlemmar i de nordligaste distrikten med föreläsningar, seminarium, utställare, debatter och såklart en massa fest, dans och annat trevligt. Arrangemanget har hållits vid flera tillfällen, var tredje år, och jag var med i planeringsgruppen även förra gången. Nu ska det bli kul att dra igång igen. Jag gillar sånt här. Ordna och styra upp. Stora projekt och många gäster. Och så är vi en fantastisk grupp som jobbar riktigt bra ihop, vilket såklart är en förutsättning.

På gården ska Linda hålla ställningarna medan Danne tröskar. Hoppas alla får en bra dag!