Vi börjar lite snällt

Fastkörningarnas tid är verkligen här nu. Folk i trakten smyger ut och börjar  med vårbruket och rätt som det är sitter någon i smeten.

Peter Nilsson började lite försiktigt med att tvärfastna på en åker i Stöderegionen. Allt gick bra till en början men sen tog det stopp. Då är det inte så mycket mer att göra än att ringa en traktorburen vän, i detta fall markägaren.
Denne skulle bara hitta en stropp eller kedja innan han kunde komma, men det behövdes inte. Peter hade förutsett behovet redan innan och investerat i en helt ny 36 tons bogserstropp.

Bara att koppla i och dra.

Tänk att man kan köra fast sådär lite sansat ibland. Och ha rätt grejer med sig och kunna bli uppdragen på fast mark utan att behöva engagera en halv by. Bra där Peter! Det känns tryggt. Kom till oss och kör snart, det är fullt i brunn.

 

Foto: Peter Nilsson