Lördagsläget

Lördag kväll och jag är rastlös. Är det mer vin som behövs? Eller en kvällspromenad? Eller kanske både och? Kanske samtidigt? 

Linda jobbar den här helgen och då kan man ju passa på att ha både ledig kväll och sovmorgon. Kanske blir det långsovning i morgon men idag vaknade jag pigg och arbetsvillig redan kvart i fem. Lill-lärkan man är då. När man inte måste. Men det är fint ändå. Att kunna ta sitt kaffe och gå ut och köra igång medan alla andra sover. Veta att man styr undan en massa jobb så det blir extra mycket gjort under dagen.

Det har regnat och varit mulet idag så harvningen har har pausats. Istället har det grävts på olika håll. Trummor som skulle ner på ett ställe och en ny infart till en åker.

Linda har hämtat ett gäng nya kalvar också och det är alltid kul. Bilder på dem i morgon kanske.

Hoppas alla har en fin lördagskväll och tack alla som fortfarande läser denna blogg. Den skulle kunna vara så mycket mer men krafterna ska räcka till mycket just nu. Jag får prestationsångest när jag loggar in här och tänker på allt vettigt man skulle kunna berätta men som kan vara så svårt att få ut ibland.

De närmaste dagarna ska jag i alla fall visa några fler fastkörningar. Det lockar alltid fram ett litet leende tycker jag, trots att man vet hur jobbigt det kan vara. Och så måste jag visa hur mycket kalvarna har växt! De är helt oregerliga nu och det är tur att Linda har kommit långt med att få ordning på beteshagarna. De är inte lätta att stänga in de där små liven och inte har det hjälpt att undertråden i hagen har varit i dåligt skick.


Tre kaxiga killar som har rymt från morsorna. Riktiga bad boys…ända tills de blir hungriga.

Tur att de är söta så man inte blir så arg på dem när de springer omkring lösa.