Eftersläntrande rapport

Snart två veckor sedan men när dagarna rörs ihop känns det bra att knyta ihop en och annan säck. 

En sådan säck är vårbrukssäcken. Den knöt vi ihop förrförra fredagen när jag vältade de sista åkrarna. Eller nästan-vältade i alla fall. När jag kom tillbaka på kvällen med bilen för att plocka sten på ett ställe såg jag att jag hade missat ett litet stråk i mitten på den största åkern.
I-rri-te-rande!

Trevligt ändå eftersom jag fick med mig Danne dit för att rätta till det sedan. Det hade man ju kunnat instagramma om. Hur man får traktordejta en halvtimme eftersom alla bönder jobbar 24/7 och inte har tid annars.

Det var kul rent allmänt också att jag kunde vara med och köra lite i år även om det bara blev några timmar.
Det är ett speciellt år i det här. Livet har kommit emellan och bjudit på nya utmaningar. Skönt ändå att naturen och jordbruksåret går på precis som vanligt.

Allt som allt flöt vårbruket på utan större dramatik. Nu grönskar det i värmen och vi har även fått lite regn, om än alldeles för lite.

Första skörden är igång också men mer om det lite senare.