Glad midsommar!

Här kommer en varm midsommarhälsning från oss.
I ladugården är det dock svalt så här är man gärna. Kalvarna tycker att det är kul med björkris också, även om de inte riktigt förstår poängen med mitt sommarpyntande.

Det är riktigt varmt och soligt här. Jag hörde på radion att det är samma i nästan hela landet också, och att det här tycks bli den varmaste midsommaren på femtio år. Fint och festligt och det gläder mig. Sedan får det gärna komma en rejäl skvätt regn tycker jag. Det kommer jag också att glädjas åt.

Vi har jobbat tillsammans här idag, jag, Danne och Lovisa. Dagen startade med två förrymda kvigor som vi fick hämta nedanför huset. De hade rivit en del av stängslet och skulle väl ut och äta sju sorters blommor eller något.

Nu är det lite lagårdsjobb kvar innan vi ska fira midsommarafton med mina föräldrar och min bror och hans familj. Kanske blir det ett kvällsbad sedan också. Vi var iväg på ett sådant igår, jag och två av barnen, och det var riktigt härligt.

Hoppas nu att alla har en trevlig midsommar. Med solvarm hud och immiga glas. Och god mat och vila.