Vi gratulerar och funderar

5 juli, 2020

Igår firade vi Danne som fyllde 42 år.

Lovisa brände av en konfettikanon över honom, och över hela sovrummet, och så åt vi traditionsenlig jordgubbstårta.

Familjens födelsedagar är ganska utspridda över året och det är bra. Man hinner bli lagom sugen på firande och tårtätning mellan varven. Näst på tur är Matilda som fyller fjorton i början av augusti och sedan kommer Linnea i oktober. Henne kommer det dock att bli lite svårt att fira på riktigt eftersom hon kommer att bo i Skåne då. Hon ska flytta till Klippan och gå brottargymnasiet.

Här på gården fortskrider det dagliga arbetet blandat med funderingar om framtiden. Hur ska man ha det egentligen? Vart vill man? Hur ska det gå till? Och var börjar man? Eller är det ganska bra som det är?

Jag är så nyfiken på hur andra gjort som drivit företag och fortsatt utvecklats . Gasat framåt. Eller bromsat in, för det kan ju också vara en form av utveckling.
Vad hände? Hur var det för er? Var det av egen vilja eller på grund av yttre omständigheter? Hur såg era vägskäl ut och hur valde ni?

Skriv gärna en rad och berätta.

Så får det bli
Vatten är förutsättningen