Men vi då?

Att bo på höger eller vänster sida i Hangarn innebär en viss skillnad i tid. Tjurarna på höger sida får mat några minuter före de på vänster. 

Traktorn står åt det hållet nämligen, så att man först kör upp och lägger ut på högra sidan och sedan vänder och kör in från andra hållet för att utfodra de mitt emot. Det här är ingen big deal en vanlig dag, tjurarna väntar snällt, men när man har gjort rent foderbordet är läget ett annat. Då har de fått äta upp nästan allt innan man fyller på och det tar även ett tag att sopa och göra fint. Tomt framför dem en stund med andra ord. Det är de inte vana vid. Då är de avundsjuka på vänstersidan minsann, när polarna får ny mat först! De verkar tycka att de är på svältgränsen och att de där minutrarna det tar innan jag hunnit vända och köra in på deras sida är som flera år.

-Men äntligen! Var har du varit? Du gav de andra hur mycket som helst och sen körde du ut och försvann! Medan vi stod här utan ett enda strå att äta. Gasa!!!