Händer det något?

Jo, det gör det verkligen. Steg för steg, planka för planka. Eller för tillfället bräda för bräda. Det går framåt med bygget minsann. 

Jag tänkte bjuda på några bilder bara, ska berätta mer om mått och vinklar en annan gång när Danne kan informera ordentligt om alla detaljer.

Den här bilden här den enda jag har tagit själv. Men visst är den fin? Det blev som ett chackmönster när morgonsolen lyste in mellan reglarna i lördags.

Övriga bilder har Linda tagit. Danne och Örjan från Bäck Lantbruk har snickrat idag och igår och de verkar ha kommit ganska långt nu.
Det är ett lagom projekt det här. Nästan lite snopet fort går det. I vanliga fall brukar det ju handla om flera månaders jobb när den här byggarn är igång.

Kort brädvägg påbörjad. Och lillbiten där uppe i framkant är klar.

Och så var den väggen färdig, förutom översta delen.

Lång brädvägg in the making. Den är inte riktigt klar. Men snart! Härligt när det rinner på och händer mycket varje dag. Det ska bli kul att komma hem och se på riktigt i morgon. Farmor lösa av mig här på sjukhuset så jag kan jobba med djurskötseln.

Till sist. Inte för att dra några paralleller mellan duktiga snickarmän och vår slöa minigris men jag måste ju visa den här bilden också. Kolla Greven. Vad mysigt han har nu bland alla kor och kalvar. Idag fick han visst en puss.