Fredag igen, hur gick det till?

Den här veckan har fortsatt i rasande fart med både upp- och nedgångar på olika fronter. Nu är det helg igen och jag är hemma på ranchen med nästan alla mina barn. Försöker andas djupt och vara snäll med mig själv.  

Idag har vi varit i Kalknäs, jag och de två äldsta, och hämtat fina kalvar som ska få gå och dia. När vi kom hem flyttade vi om lite hos korna och ordnade så det skulle bli så bra som möjligt med mjölkförsörjningen för de små. Jag är så glad för den här amkalvsgrejen, det verkar funka riktigt bra och jag ska berätta mer om det en annan gång.

Här i fredagssoffan har det druckits drink och setts på Heder nu innan läggdags. I morgon är det jobb igen och jag ska bland annat flytta djur och städa foderbord. Det blir en bra lördag tror jag. Jag ser fram emot att arbeta ordentlig med kroppen.

Kalven på bilden är inte en av de vi hämtade men han är fin ändå tycker jag.