Hallååååå!

Titta vilket vrål jag lyckades fånga på bild! 

I morgon är det onsdag och det väntas blötregn och djurflytt för mig och Linda. Det kan bli en intressant dag och vi kommer säkert att vara skitiga från topp till tå innan kvällen.

Det är gott om plats i hangarn nu så vi ska flytta över två grupper dit. Det ska även hämtas kalvar i Kvarnsveden och jag ska lösa ett mysterium i djurregistret.

Nu hoppas jag bara att jag inte får någon jättereaktion mot covidvaccinet så jag blir sjuk tills i morgon. Jag fick min andra spruta idag och det börjar faktiskt ömma lite i armen om jag känner efter ordentligt. Bara jag inte får feber är jag nöjd, för det är inte kul när det är ruggigt ute och man har mycket att göra.

Jag måste förresten passa på att berömma alla som jobbar med vaccineringen. Det är så bra ordnat och flyter på så lätt tycker jag. Allt ifrån parkering till eftervila går som ett väloljat maskineri och personalen har full koll på allt. Tack!