Nu drar vi söderut!

Bilen är städad, jag har lagt in kuddar så man kan slumra och inhandlat gott roadtripfika. Nu ska jag bara räkna ut vad som är den smartaste mässpackningen, sedan drar vi. Mot Brunnby Lantbrukardagar!

Det fanns en vag plan och önskan från Danne om att åka till Borgeby i år men det gick inte att få till på något bra sätt. Till Brunnby däremot är det inte så långt och tack vare att svärmor kunde hjälpa oss på sjukhuset kan vi göra en tripp dit. Jag själv är ingen mässräv direkt men ju närmare avresan vi kommer desto mer peppad känner jag att jag blir. Bara det faktum att folk får samlas och umgås igen, utan munskydd och visir, ger ju lite ovant glädjepirr.

Vi åker med Tomas och Ann, ett trevligt par, och Danne lever i villfarelsen att om vi har med oss utomstående personer kommer jag inte att kunna ställa till något tokigt eller alltför äventyrligt. Nåväl, vi får väl se.
Det han inte vet är att jag har bokat boende hos en härlig hippiefamilj där vi kommer att sova på flätade bastmattor uppe i deras ”treehouse-room”. Linssoppafrukost ingår och även en sorts ceremoni som vi får vara med på under kvällen. Det var något om vargdans och schamaner, jag vet inte så noga. Kommer bli underbart.

(Skoja! Jag har bokat hotell. Lugn nu Danne, sluta bära tillbaka din packning in i huset, du ska få sova i vanligt rum, jag lovar!)