God morgon från ovan

God onsdagsmorgon alla där ute. Här är vår gård som den ser ut uppifrån!

Den är tagen i våras så ensilagelimpan är inte på plats än. Den ligger numer på planen där grävaren står. Balhögar, betesdjur och växtlighet har det också hänt en del med förstås men såhär ser det ut hos oss. Fint va?

Det blir säkert fler bilder ur fågelperspektiv framöver för Jesper ni vet, min fantastiske brorson, har köpt sig en drönare. Så kul!

Den här bilden tog han på eget initiativ och rätt som det var trillade den in i min telefon bara. Det gör mig så himla glad på något vis. Det värmer att fler än bara jag och Danne, och kanske barnen, tycker att det här är en viktig plats. Ett ställe som man vill flyga upp och ta en fin bild på.

(Det enda tråkiga är att den inte gick att ladda upp i sin ursprungliga form. Jag lyckas inte få över originalet hit till bloggen utan blev tvungen att göra en skärmdump… Kanske får jag till det senare och kan bjuda på samma fina kvalitet som den har egentligen.)

Foto: Jesper Öberg