En lyckad maskindag

Tisdagens maskinvisning blev riktig lyckad och många passade på att komma förbi. Fler än jag hade vågat räkna med. Kul!

Vi fick bra väder och alla var så hjälpsamma och trevliga, både arrangörer och gäster.

Här är några bilder från dagen. Som vanligt fick jag inte upp kameran förrän på slutet men några foton blev det ändå.
Jag får återkomma med en bättre recension av maskiner och redskap senare eftersom jag behöver Dannes hjälp med det. Han var med och demokörde en hel del och har bra koll på grejerna. Själv hade jag fullt upp med att äta korv och prata med trevligt folk!


Det häftiga med att ses såhär lite enkelt är att blandningen på folk blir så bra. Åldersspannet var stort och även spridningen på erfarenhet inom lantbruk. Nya bönder, unga maskinförare och goda grannar kom förbi men även flera personer med riktigt långa yrkesliv bakom sig och massor av kunskap. Och så vi i mitten förstås, generationen som hållit på ett tag men fortfarande försöker lista ut hur man på bästa sätt bedriver svenskt lantbruk.

Nu hoppas jag att en sådan här höstträff kan bli en tradition. Vi behöver mer inspiration och framtidstro och vi behöver träffas och äta hamburgare mycket oftare.