Det pågår så mycket

Det är full fart på alla håll och kanter. Uppe på taken och nere under jord till och med. Firmabilarna står på rad och det är bara att försöka hänga med i svängarna. 

Den här veckan har JN Solar varit hos oss och börjat förbereda för solceller på taken för vår energiförsörjning. Samtidigt har Bryngels jobbat med vatten och värmedragning. Danne har varit överallt samtidigt och vilken tur att han kan så mycket, annars hade det nog blivit väldigt dyrt om vi behövt leja för exakt allt.

Satsningen vi gör nu rör både företaget och vår privatbostad och det känns otroligt bra att äntligen få ordning på allt som vi växt ur under åren. Vi behöver mer vatten nu när vi har så många djur och fler utrymmen ska värmas upp. De lösningar vi haft med ett osäkert borrhål och eluppvärmning är helt enkelt inte hållbara längre. Nu får vi ett bra och lättöverskådligt ”pannrum” (helt utan den vedpanna vi hade tänkt oss i början) och kommer till och med att producera egen solel. Hur coolt?