Tillbaka på hemmaplan

Det är lite mindre snö än när jag åkte hemifrån och några nya småkalvar har sett dagens ljus. Det känns bra att vara hemma igen. 

Nu är jag hemma efter Göteborgsvistelsen och det med några nya erfarenheter i bagaget. Jag har till exempel åkt tåg i liggvagn för första gången, en annorlunda men trevlig upplevelse. Hemfärden bjöd på gott sällskap i kupén och det var obeskrivligt skönt att få ligga ner och resa även om det var aningen klaustrofobiskt. Trångt och knivigt att få alla passagerare på plats med väskor och allt vad det var men ljuvligt att få slumra i horisontalläge istället för som en räka i en vanlig tågstol. Kommer definitivt att satsa på nattåg igen nästa gång jag ska åka långt. 

Väl hemma har jag ägnat dagarna åt vanliga gårdssysslor som att halma, gosa med korna och blanda foder och allt sådant där. Ett möte i stan och lite annat har också hunnits med. Riktigt skönt att vara tillbaka igen men det känns konstigt att ha lämnat ett barn 80 mil bort. Och att liksom… bo hemma… och inte vara på väg till eller från sjukhuset hela tiden. Märkligt hur livet blev.

I morgon är det fredag och då måste vi få ordning på vissa saker har jag bestämt. Det är papper som ska ordnas, post som ska sorteras, en komplettering i en ansökan samt att jag behöver aktivera mitt förlorade Bank-ID. Saker som man gärna skjuter på med andra ord.

Man vill hellre umgås med de här: