Nationaldagsfirande på SkogsElmia

Klart att man ska fira nationaldagen på bästa sätt det vill säga med familjen i skogen. Sagt och gjort. Klockan 05:00 ringde klockan och även om inte hela familjen var övertygad om denna förträffliga ide så lyckades jag baxa in dem i bilen så småningom.

Tre timmar senare var resten av familjen utsövd och vi var framme. Jag har spenderat ett större antal dagar på denna mässa men för dotter och fru var det något nytt. Med en fru som är van med hästmässor hade jag inte väntat mig någon större reaktion men hon var ändå imponerad. Dottern påpekade att det saknades hoppborg samt att det inte var så många andra tjejer i hennes ålder på mässan. Efter att köpt saker till dottern så hon blev glad, ett kaninskinn gjorde jobbet, vandrade vi alla glada runt och mös med de andra besökarna. Här kommer några bilder från vår tripp.

Men först mat
Fantastisk uppvisning av sammarbetet mellan häst och människa
Tydligen planerar de på att sälja bolaget, bra!
Finns nästan ingen gräns på vad man kan göra med en ATW
En gubbe som hissar upp sig själv i en gran med en skruvdragare
Stort intresse för det småskaliga skogsbruket
En folkmassa och traktorer