A day off

Idag stod ledighet med utflykt schemat.

Vi ligger ganska bra till med allt, därför tog vi igår kväll beslutet att vara lediga idag. Inte nog med ledighet det blev utflykt också. Det är så här att i början när jag och Carro träffade så berättade jag om stendörren (klicka här för att läsa om platsen) Det är en väldigt vacker plats och ända sedan dess så har jag lovat henne att vi ska åka dit på utflykt. Så nu äntligen 10 år efter att vi träffades så blev det av, för vad passar bättre som utflyktsmål nu i Corona-tider än ett naturreservat med gott om plats och frisk luft.

Fin natur att vandra runt i.
Wilhelm och Carro i bestämd takt på väg mot något intressant.
Oliwia fick idag sitta i barnryggsäcken på min rygg. En hel bra plats att sitta på tyckte hon hela dagen, det gjorde jag med men nu känns det lite extra i kroppen.

 

Med på turen var även farsan och morsan samt min syster Louise som tillfälligt flyttat in på gården. Hon har valt att tillbringa ”Coron-karantänen” och jobba hemifrån här istället för i en etta inne i en stad.

Vi har njutit hela dagen och haft en underbar dag ihop helt utan stress. Även om jag älskar att jobba, så älskar jag även att vara ledig ihop men min familj.

Lugnt vatten har en lugnande effekt på de flesta.

Typiskt nog blev min chansning igår angående doserna till bomullsmögelbekämpningen fel. Här kommer de rätta, 0,22 kg Cantus 0ch 0,74 liter Quadris per hektar. Nästa gång ska jag chansa rätt…