Nu kan vi pusta ut

Fredagen den trettonde är nu förbi för den här gången. Jag tror inte särskilt mycket på sånt här med skrock, förutom när det gäller nycklarna på bordet……

Skönt ändå

Det är ändå skönt att olycksdagen nu är passerad. Nu slipper man leta efter olyckor och skylla på datumet och dagen. För ca ett år sedan så rasade hydraulpumpen på våran grävmaskin torsdagen innan fredagen den trettonde. Skönt att det var just dagen innan så att man inte började tro på det här med olycksdagar….

Kossorna struntar nog i vilket datum och dag det är. Förutom att fredagar är skrap och strödag.

Dagen har varit relativt fri från olyckor och vi är nu äntligen redo för gjutning av foderbord. Det kommer förhoppningsvis ske på måndag, då kan vi även pusta ut om det.. Efter det är det ju bara lite småfix (som förmodligen inte bara är småfix) kvar så kan vi stoppa in djur där, härligt. Från sist vi hade djur där så kommer jag ihåg att det är en trevlig avdelning att kolla på. Man kan gå upp på skullen och då blir det som att stå på en balkong och kolla ut på djuren i djupströbädden. Hoppas det är lika en härlig känsla som jag kommer ihåg.

Carlo och jag har idag vägt in formen och justerat det sista.
Det har känts bra i alla fall, så hoppas att vi haft turen med oss.
Snart så står här djur hela vägen och det lyser.

Lite otur hade jag i alla fall:

Pappret tog slut just när jag tvättade händerna. Tror dock inte det har med dagen att göra, för det verkar som att den här oturen följer mig. Det känns som att det alltid tar slut just när jag ska ha det……

 

 

Hoppas alla får en trevlig helg, det ska jag ha!!