En liten filmsnutt på tröskning

Just nu är det mörkt, blött och blåsigt ute. Vad passar då bättre än att titta tillbaka på finare dagar?

Här sitter jag nu kall och blöt efter kvällens hundpromenad, för att få lite härlig energi kollade jag igenom lite bilder och filmer från året. Jag hittar en hel del härliga bilder och filmer från året som har gått. Jag hittar bland annat en del filmer som jag inte lagt upp än. En del av dem kräver spridningstillstånd för att jag ska kunna lägga upp dem, jag ska nog söka lite sådana nu så jag kan klippa ihop lite snygga filmer. Tyvärr så får jag nöja mig med att lägga upp på sådant jag inte behöver tillstånd så länge. Här kommer en sådan:

Hoppas den får fler att få lite härlig energi denna höstdag. Visst blir man lite sugen på full fart och skördetider igen?

Tänk om man hade haft en sån här istället, undrar hur det hade fungerat?