Nu är det igång igen!!

I förmiddags kom harven igång igen på riktigt, tack vare en inhoppare med gula fälgar. Sen senare på dagen så kom även 936:an igång igen. Underbart, nu är vi på gång igen!

Hur skönt som helst

Ja, vad det är skönt att få vara igång, nu ska här höstbrukas så det står härliga till. Vi kan tyvärr inte ta ikapp den tid vi förlorat på stilleståndet, men vi kan försöka så gott vi kan. Nu får vi fokusera framåt på det vi ska göra och det är att få ner de sista 200 hektaren vete. Jag känner på mig att det kommer att gå bra, det verkar som att vädret inte kommer att retas allt för mycket med oss i alla fall.

Mekarna från lantmännen sätter ihop det sista på 936:an. Jag tycker de har gjort ett strålande jobb med detta. Detsamma gäller reservdelsfolket från samma anläggning som trollade fram en fungerande axel som passade. 
Rester från en olycka…
En John Deere 8 r 370 kom idag till undsättning. Det får man tacka för! Det var både roligt att prova något nytt och bra med lite hjälp.
Jag hann även själv provköra litegrann. Jag kommer senare berätta om min upplevelse av denna trevliga traktor. Det var även lite nervöst att harva idag. Det brukar inte jag göra, jag är den som kommer efteråt med såmaskin och gnäller på harvningen… Nu får jag säkert gnälla på mig själv, typiskt…
Nu är 936:an igång igen, hur bra är inte det?

 

 

Det får bli ett kort inlägg idag, dels så blev jag lite trött nu när problemet är löst och man kan slappna av lite, sen så måste jag klippa mig och raka mig inför lite grejor imorgon…

Inte ens en John Deere och min selfie-min kunde göra mig snygg idag. Jag får ta hjälp av rakapparaten helt enkelt…..