Ibland blåser det motvind

Ja, ibland blåser det motvind och ibland blåser det medvind. Jag tycker att det är en himla tur att båda finns så att man lär sig känna skillnad. Idag var en sån dag som innehöll båda kan man nog säga.

Motvinden

Det var nästan bokstavligt talat motvind idag när dörren till lastmaskinen blåste upp och blev till tusen glasbitar. Typiskt det där med starka vindar i samband med att man öppnar dörrar… Lastmaskinen stod i alla fall mot vinden när det hände, så det var helt klart motvind. Som tur är så vände vinden direkt och blev till medvind, för problemet löstes nästan lika fort som det uppstod tack vare Axima i Flen. En ny dörr är ju inget som brukar ligga och skräpa på maskinfirmorna, men däremot en ny lastmaskin med likadan dörr fanns det ståendes där. Lite tänkt utanför lådan och vipps så satt det en ny och hel dörr på våran lastmaskin. Hel perfekt ju! Det kommer verkligen att underlätta morgondagens arbetssysslor. Så dagens avslutades med medvind vilket känns skönt, då slipper man uppförsbacke imorgon.

Pang så hade motvinden fått tag på dörren.
Pang igen så stod Axima på gårdsplanen med en ny dörr.
och pang en tredje gång så stod lastmaskinen parkerad där den ska med ny hel dörr.

Nu tar jag lite tidig fredag, för imorgon ska jag till Gotland på lite konferens.