Det blev lite senare än först planerat….

Det kan gå fort i hockey och hästfoderproduktion, när det gäller hästfoder så gör vi vad vi kan för att anpassa oss för att bästa resultat ska uppnås. Det innebar rent praktiskt för oss igår att vi åkte hemifrån med tron att vi skulle kunna komma hem halvskapligt. Så blev det inte, istället kom jag nu nyss hem (07:00). Det tillkom ca 50 hektar att köra mot den första planen. 

 Jag är faktiskt lite trött nu

Jag börjar med att erkänna att jag är trött och nu alldeles snart ska sova för att köra i natt igen. Därför kommer inte det här inlägget att bli så långt alls. Jag tänkte mest rapportera lite snabbt hur allt flyter. Det har nu varit strålande väder för att hålla på, men lite varma dagar gör att produktionen läggs om till natten nu för resultatets skull. Det var därför vi fick ett litet extrapass på några timmar till, på hela passet lyckades vi avverka cirka 150 hektar i två olika kommuner. Av dessa 150 hektar så kördes 50 hektar av dem som nattkörning. Allting flyter i alla fall på väldigt bra än så länge (peppar, peppar). Det är inga stor trasor och det är bra med gräs. Nu sitter jag faktiskt här och smånickar så jag ska snart uppleta en säng.

Bilder från passet:

 

Dagen började i Nyköping. Här är hela plastar gänget förutom mig som står bakom kameran.
Carl har nyss bytt plast.
När vi var klara i Nyköing rörde vi oss mot Katrineholm och nattkörning. Här servas maskinerna innan vi satte tänder i Katrineholmsgräset..
Så här dammade det inte direkt på natten.
Sen blev det nattkörning.
Andra entreprenörers pressar i full fart med att banka ihop gräs.

 

Vid slutet kom dimman krypande.
Dimma i bakgrunden.
Dimman täckte vackert det mesta.
Till slut så kom solen tillbaka lagom när vi var färdiga för dagen.
Morgonen avslutades med vacker utsikt, här i bakgrunden ser man Ericsbergs Slott.

Nu är det dags att sova, hoppas att värmen och flugorna inte är allt för elaka.