Nu ska jag vara lite pappaledig

Det här är ju ingen pappablogg, men tänkte ändå ta och berätta att igår kom mitt och Carros tredje barn till världen. En underbar lite son blev det den här gången.

Inte så mycket att säga egentligen…

Ja, det är väl egentligen inte så mycket att säga samtidigt som det finns hur mycket som helst. Allt har i alla fall gått väldigt bra och alla inblandade mår bra. Jag är väldigt imponerad av min fru! Jag är även väldigt tacksam över att vi har så bra vård som vi har i dessa sammanhang och att få vara med om detta i trygghet.

Det här är underbart

Pappaledig

Med en nyfödd liten bebis hemma ska jag nu försöka passa på att vara lite pappaledig. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra och att jag klara av det bra. De två tidigare gångerna var jag lite dålig på det, men nu är det lågsäsong så nu kommer det att gå kanon!

 

Nu sitter vi och avnjuter lite mat i väntan på en sista koll och sen är vi kanske på väg hem.

 

Trotts att jag är pappaledig så är min plan ändå att bloggen inte alls ska stå stilla, det händer ju ändå massor på gården och jag har lite sparat som kanske kan bli inlägg.

Jag kunde i morse till exempel vi logmaster gissa mig till att det kördes hem ensilagebalar.