Semester

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så är de nu semester för mig. Jag hade egentligen förberett material på en massa saker att skriva om som jag inte gjort än, däribland två demokörningar som inte varit med här än och ett djupt inlägg om semester. Men jag tror kanske att jag får skjuta på det till senare för nu har jag bestämt mig att fokusera helt på familjeumgänge denna semester och då passar det inte så bra att jag sitter själv här vid datorn. Jag har även lite sömn jag ska försöka sova ikapp och nu när vi kommer gå in i våran intensivaste period så är det bra att vara både utvilad och ha massa positiv familje-energi inom sig. Så det bli kanske sparsamt med inlägg den här veckan jag har semester, men man vet aldrig…. Det är bara det där med tiden….

Semestern är i alla fall än så länge helt perfekt. Vi har varit iväg fyra dagar varav tre på High Chaparall vilket verkar ha varit succé för hela familjen, förutom kanske för lilleman på sju månader som inte riktigt var nöjd med sin hörselskydd. Sen så fick vi en liten tråkig överraskning när vi kom hem och det visade sig att robotdammsugaren hade öppnat vårat kylskåp… Hursomhelst det här med semester är inte så dumt!

Sådär nu ska jag träna på att gå och lägga mig tidigt.

PS Tröskstarten verkar för våran del vara ett litet tag bort så just det känns inte så stressigt just nu….