På plats på AGRITECHNICA

Full fart på många fronter är en sammanfattning av senaste veckan. Nu har jag ändå lämnat gården och till och med Sverige för besök på Agritechnica i Tyskland. Skillnaden från tidigare gånger jag varit här så är jag med som utställare. Helt nytt och konstigt, men man ska ju inte dö nyfiken…

På plats

Nu har jag och mitt fantastiska resesällskap, Per Frankelius och Karolina Muhrman precis anlänt till Agritechnica och Business Swedens monter där vi ska befinna oss. I skrivande stund sitter jag i montern och det händer grejor hela tiden för min hjärna som inte är van vid sådant här. Därför får detta bli ett kort inlägg, så jag inte missar något runtomkring mig. Detta ska bli väldigt spännande hursomhelst!

På väg in på mässan
Första gången jag ser denna i verkligheten. Verkligen en imponerande maskin. NEXAT

Precis anlänt till montern vi ska vara i.
Förberedelser av utställningsmaterial på riktigt hög nivå. Per och Karolina fixar en satellit.

 

Vad gör jag här då?

En ganska bra fråga skulle kunna vara, vad gör jag här som utställare då? Jag skulle i alla fall undra detta om jag läste detta. Jag har turen att vara en del i ett kompetent innovationsteam som har lite visioner och idéer på framtida maskinconcept. Vi är nu här bland annat för att visa upp systemen och leta intressenter som tror på det vi har. Bifogar lite bilder och stänger sen ner datorn för dagen.

Här ska jag vara och på skärmen syns här våran robot idé Fieldgofer som har ett patent.
En skylt som som det är en väldigt ära att ha i våran monter. Vi är ett av tio framtidskoncept som är nominerade till att vinna AgrifutureConcept.

Nu är det slut för idag med detta nu ska det letas reda på hotell och mat. Detta kommer bli en intensiv och intressant vecka.