Nytt och spännande

Elin Bergström
Elin Bergström

Nu! Äntligen! Som jag har längtat!

Bondebloggen har blivit lika fin som resten av ATL-sajten och jag har sett fram emot det här så mycket! Nu har jag möjlighet att lägga in flera bilder i inläggen och till och med publicera filmklipp (hjälp!!?)!

Och bara för det får jag såklart inte upp en enda ny bild just nu! Fast jag försöker så fingarna blöder! Typiskt! Men det kommer! Vi får hålla till godo med den här ovanför så länge, och jag kan passa på att berätta att jag inte är full på bilden! Det var storm ute och jättestark sol som som jag skulle kisa mot så det är därför jag ser lite skum ut i blicken!

Allt är nytt och fräscht och trevligt i alla fall och det blir lite som en nystart på något vis.

Men det känns lite dubbelt också. Nu när jag ser hur fint och proffsigt det blir. Mina texter..? Sådär flashigt presenterade liksom! Herregud, nu kanske jag måste börja skriva något vettigt!? Hur gör man!?

Nej, det lär nog bli ungefär som förut. Vardag, lantbruk, kött, familj, djur och traktorer. En och annan pinsamhet. Ibland viktiga saker. Till och från en del hjärta och smärta. Och ibland bara trams.

Men jag kan säga att jag är oerhört glad att jag får göra det här. Skriva. Blogga. För det är ju något av det allra bästa jag vet.

Just för tillfället ska jag ut till lagårn. Det är kalvar som ska ha mat och en höstmorgon att andas in.

Jag ville bara visa det här nya och tacka alla som läser!