Det blir Chris Young och pappor i stället

Jag måste be att få återkomma med de utlovade djurbilderna en annan dag. Linnea tyckte tyvärr inte att hennes fina foton var bra nog.

I stället passar jag på att slänga ut en Farsdagshälsning till alla pappor såhär i sista minuten. Även om jag tycker att Fars Dag mest är en i raden av alla ångestladdade köpmannahögtider.

Men grattis på er ändå, alla fäder! Och hoppas för bövelen att ni tar ert uppdrag på allvar (vilket de flesta såklart gör).

Jag personligen tycker att det är svårt att vara förälder ibland, så på ett sätt gillar jag verkligen Fars Dag. Att blickarna riktas mot papporna och inte mot mammorna. Men nog är det skrämmande på många sätt att ta ansvar för nya människor? Att uppfostra dem och se till att de blir lyckliga och inte börjar knarka!? Tack och lov att så många är så seriösa i sitt föräldraskap och tack och lov för alla pappor.

Här är en fin sång på temat och jag citerar: ”Any fool can make a baby, but it takes a man to raise a child”. 

Det är Chris Young som sjunger så fint…Han har en underbar röst och jag brukar säga till ungarna att jag ska gifta mig med honom eller Brad Paisley när Danne tröttnar på mig. Fast Brad är ju upptagen så det får helt enkelt bli Chris. Och han ska sitta på sängkanten och sjunga för mig vaaaarje morgon i resten av mitt liv!

Nej men skämt åsido, Chris… I en annan värld, i en annan tid, om jag vore en amerikansk, mycket söt tonårsflicka… Jo då skulle jag absolut kunna tänka mig en hel del oskyddat sex i baksätet på den där El Caminon som du sjunger så fint om.
Men nu är läget lite annorlunda, Chris. Du får helt enkelt inse det! Du kan sluta se på mig med den där blicken och le det där sneda leendet… Chris..? Vart ska du..?! CHRIS!

 

(Chris Young-låttips: Tomorrow, Goodbye, Getting You Home, Forgiveness)