Kallt bland halm och kalvar

13 november, 2016

En ganska vanlig söndag fast ovanligt kallt. Det gäller att hålla sig i rörelse.

halm

Jag är glad att vi har så fin halm i år, djuren får torra och fina liggytor och dessutom är det lättjobbat.

Till de minsta kalvarna bär vi halm manuellt. Vi strör boxarna ordentligt så de ligger skönt och inte utsätts för drag underifrån. Småttingarna ligger mycket, de behöver mycket sömn och vila precis som andra småbarn och det är oerhört viktigt att det är torrt och fint i boxarna.

haml

Just nu är Linnea ute och fotograferar i ladugården, hon är mycket bättre än mig på att ta fina bilder. Så den som vill titta in här igen lite senare kommer att få se djurbilder också. Och det passar ju mycket bättre i det här sammanhanget än bilder på mig!

Det blir Chris Young och pappor i stället
Arbetarlunch och fredagsförkylning