Skitväder och en ljuspunkt

Vilket skitväder rent ut sagt!
Halt så man håller på att slå ihjäl sig och dimmigt och disigt så man knappt ser något alls. Otroligt trist novemberväder!

Jag gick hela dagen och väntande på att det skulle ljusna men det hände aldrig. Sedan skymde det igen och blev mörkt som i en kolsäck. Jaha…Nähä…Det var den dagen det!

Tur någon sandar här!
Tur någon sandar här!

En trevlig ljuspunkt var i alla fall ett besök från Jämtland! En studiegrupp med lantbrukare och personal från länsstyrelsen kom och tittade på vår gård och våra byggnader. Det är alltid roligt när någon vill komma och se hur vi har det och hur vi jobbar. Och jag tror nog aldrig det har varit så mycket folk i vårt kök samtidigt någon gång som när vi drack kaffe efter rundvandringen! 

Superkul! Tack för att ni kom!

Jag grämer mig över att jag inte tog några bilder när de var här. Varför gjorde jag inte det?! Vad är jag för bloggare egentligen!?

Här är i alla fall några djur. Bilden är från Gaveln som vi kallar just den boxen. Där bor våra småkvigor som vi har ”råkat” skaffa oss. Bland annat Barbara och Fiona. Fiona har ont i ett ben just nu så henne är det lite synd om men det kan jag berätta mer om en annan gång.

 

Barbara Hammington heter hon. Foto: Linnea Bergström
Barbara Hammington heter den här sötnosen. Foto: Linnea Bergström
Fina Fiona i mitten. Foto: Linnea Bergström
Fina Fiona i mitten. Foto: Linnea Bergström