Min dag!

7 december, 2016

Idag har jag mest fyllt år. Jag har även jobbat, handlat och Ernstat lite. Men mest fyllt år. Trettiofyra närmare bestämt och det känns riktigt bra måste jag säga. Inte alls speciellt ångestladdat utan bara roligt. Och massvis av fina presenter fick jag! Titta här!

presenter
Godsaker, ljuvliga dofter, vackra saker och nya bestick! Tänk att vi alltid har brist på bestick!
halsband
Ett halsband som jag fick av Elias. Jättefint och så roligt med honom på något sätt. Han gillar verkligen när jag bär smycken och fina kläder och han säger det ofta. Kommer att bli en bra man när han blir stor. Som vet att visa uppskattning!
tofflor
Tofflor från Danne! Älskar dem! Om sonen är lite mer för flärd så är maken lite mer för funktion… Men jag tycker att de är både fina och praktiska! Varma och sköna!

Notera gärna spritflaskorna på spiselkransen (heter det så?)! Det är dem jag har Ernstat ihop idag. Det är mitt hetaste tips inför julen, särskilt om man vill ha lite hardcore-badass-julstämning. Ta några tompavor, tryck ner en ljusslinga och vipps så har man ett förstklassigt lysande myspynt! Klart på mindre än en minut!

Och nej, det är inte helt och hållet min idé. Jag ger kred till två kvinnor, Jill och Maria, förutom Ernst Kirchsteiger så klart. Eftersom man aldrig kan vara säker på att pyssliga saker som man kommer på inte har gjorts av honom först.

Tack alla som har gratulerat mig idag!

 

 

När Roger skulle putsa beten...
En liten rymling!