En tisdag i januari

Jenny är här och jobbar med djuren idag. Jag har haft kontorstjänst och äntligen fått iväg momsrapporten som jag har dragit på till sista dagen. 

Det är så konstigt med kontorsjobb. Jag drar mig för det så förbannat varje gång men när jag väl sätter mig där vid skrivbordet och kommer igång så tycker jag att det är riktigt kul! Särskilt när det flyter på någorlunda bra och jag förstår vad jag gör. Och när jag hittar lösningar på saker som blivit fel innan jag börjar klösa mig i ansiktet.

Man får vara hyfsat ifred där på kontoret också. Folk vill inte gärna byta jobb med mig och de stör nästan bara när de har bra information, som att det är dags för mat och fika och sådant.

Eftermiddagsfika i Nysäter. Ett suddigt barn, ett surt barn, två seriösa vuxna och ingen duk på bordet.

Danne har bytt en läckande koppling i gammellagårn denna januaritisdag.


Nu slipper det droppa vatten och bli fullt med is på golvet där inne. Mycket bra, jag vet inte hur många gånger jag har varit nära att slå ihjäl mig där den senaste tiden!