Hinkhjärtan och tungkyssar

14 februari, 2017

Det blir inte mer romantiskt än man gör det!

Än har det inte ramlat in några rosor och chokladbitar här men dels är ju dagen inte slut än och dels har jag inte fixat några presenter till någon själv heller.

Jag ordnade i alla fall lite Alla Hjärtans Dag-trivsel mitt i verkligheten i morse. I stället för guldsmycken och levande ljus. För som Robert Gustavsson säger när han imiterar Tony Rickardsson:
-Jag är inte bitter!

Titta här till exempel! Ett kalvhinkshjärta! Fint va?!

Och ett mjölkpulverhjärta. Det är ju så man glöder inombords, eller hur!?

Och skåda denna skapelse! En måltid så romantisk att man galopperar iväg mot solnedgången på en regnbågsfärgad enhörning! Ägghjärtan!

Men om någon nu tycker att detta inte räcker, alltså om någon prompt skulle vilja fylla mitt liv med ännu mer kärlek och romantik så går det jättebra det med!
Presenter som funkar alldeles ypperligt är choklad (såklart), Nutella (aldrig fel), något hembakat (tänk på att jag är glutenintolerant), husmanskost (gärna rotmos) eller en kanske upplevelsepresent. Jag är öppen för förslag men några tips är att köra stora maskiner, lära mig en ny dans eller kanske åka på en kortare kryssning!

Så välkommen den som vill! Jag bjuder på kaffe och tungkyssar! Fast de senare ges av kalvar, inte av mig, det kan bli så konstig stämning här hemma annars!

Jimmie Åkesson på ladugårdsbesök
"Vad är delfinkondomer?!"