Vi har testat den svenska sjukvården

23 februari, 2017

I tisdags blev det inte riktigt som vi hade tänkt. 

Matilda, tioåringen, var på skolan som vanligt när hon fick svår huvudvärk och otäcka domningar i ena sidan av kroppen. Sedan svimmade hon och det blev en tur till Sundsvalls sjukhus och en övernattning där.

Jag berättar det här för att många snälla människor har hört av sig och vill veta hur hon mår. Och för att jag vill passa på att uttrycka min tacksamhet för vår fina svenska vård. 

Matilda mår bra nu och allt verkar lugnt.

Jag vill bara berätta att vi har fått ett fantastiskt bra bemötande av all sjukhuspersonal. De har verkligen tagit henne och oss på allvar och jag hittar inget att klaga på när det gäller vården. Helt otroligt vilken välfärd vi lever i!

Och jo, jag vet, man lägger ner BB i Sollefteå, många får strida för sin vård, andra har otur och det är stress och överbeläggning på många sjukhus. Men ändå! Jag är så galet glad och nöjd över att det görs så grundliga undersökningar på sjuka barn och att de blir så väl omhändertagna.

Nu ska jag snart sova. Jag har varit ute och rest lite igår och idag, och tillsammans med de här sjukhusgrejerna har det gjort mig rejält trött, både fysiskt och mentalt. Som en baksmälla! Hörs i morgon!

Kom och träffa mig på Restaurang Tuppen!
Det där lilla extra