Fredagspuss från ett nystädat hem!

3 mars, 2017

Fredag kväll och det är städat överallt! Men inte av mig!
Vi lejer en städfirma, Jeanettes Städ, som gör huset till ett hem varannan vecka. Det är helt enkelt underbart!

Känslan att komma in i ett nystädat hus när man har varit ute och jobbat är svårslagen. Och vetskapen om att en annan företagare här i vår egen by har gjort jobbet gör det hela ännu bättre. Och Rut-avdraget gör ju att det knappt kostar något heller! Man skäms när man betalar räkningen!

Jag har skrivit en del om det här tidigare. Hur främmande det kändes i början och hur det bar emot på något konstigt sätt. Jag tror även att jag berättade om första gången de var här, när Jeanette hittade en lökodling med tillhörande bananflugor (eller heter det lökflugor om de vistas kring lök?) i vår dvd-filmhylla! Det var jobbigt. Och pinsamt. Men jag sa det då och jag säger det igen, det här är bland det bästa vi någonsin gjort!

 

Just nu kan jag berätta att livet är ganska bra. Det har varit en vanlig dag med jobb på gården samt en tur till Timrå. Danne har hämtat foderpotatis hos Petterssons i Njurunda och jag lyssnade på underbart bra musik när jag gjorde eftermiddagspasset i ladugården.

Nu säger jag trevlig helg och konstaterar att rödvin, chips och dip är en förbannat bra kombination!

Och så bjuder jag på en fredagspuss!

Nej, det menar ni inte!?
Men Larz, vad gör du!?