Mina fem bästa skönhetstips!

Som kvinna i denna skitiga bransch tänkte jag passa på att dela med mig av några skönhetstips i all enkelhet.
Kanske är jag inte alls rätt person för det här men, äh, håll till godo den som vill!

Ett:
Glitternagellack.

Glitternagellack är grejen! Jag säger bara det! Ett superbra tips om man vill ha målade naglar trots att man jobbar med händerna och skaver omkring hela dagarna. Man behöver inte ens kunna måla snyggt!
Man lägger först ett eller två lager med vanligt lack, det behöver inte bli perfekt, och sen drar man på med glitter. Inte nog med att det armerar så det sitter utav bara helvete, det ser liksom fixat ut även om det inte är så bra målat. Prova det!

Två.
Anpassa hårfärgen efter färgen på gödseln.
Se till att det antigen går ton i ton eller att det bryter av på ett bra sätt. Ett bra tillfälle att titta lite extra på det här är de gånger man ramlar, blir nedstänkt eller bara har jobbat en hel dag.

Tre.
Tänk efter vilket ögonbryn du plockar först.

Om man som jag har lite snedlugg, eller annan typ av ostyrig frisyr har man fördelen att ena ögonbrynet täcks på ett bra sätt. Så om man vill ha fina bryn men inte hinner plocka båda båda, ja då plockar man bara det som syns! Enkelt!

Fyra
Köp en mansrakhyvel!

Oavsett om det ska hyvlas på ben, skrapas under armar eller avverkas i södersluttning så är mitt bästa tips en karlrakhyvel. De är helt enkelt bättre än tjejhyvlarna! Tycker jag.

Fem
Gläds åt möjligheten att matcha ögonfärg med traktorlack!
Både Fendt- och John Deere-grönt kan verkligen lyfta ett par blå ögon! Volvo- och Ljungby-gult får ett par bruna att bli djupare och mer vildkattaktiga och gröna ögon passar med i stort sett alla lantbruksmaskiner. Kuhnrött till exempel får dig att gnistra som en sprakande eld och Bogballeblått ger dig havets lugna djup och glans.

Bonus:
Underskatta aldrig kraften i förvandling! Man behöver inte vara skitsnygg men det kan bli en jävla effekt om man vanligtvis ser ut såhär:

Och rätt vad det är dyker upp hel, ren och någorlunda hårkammad!