Det här var ju otrevligt

Jamen vad hände nu då!? Det var ju rena våren här alldeles nyss!

Jo, jag vet, man ska inte lita på plusgrader och takdropp i mars men ändå! Man blir ju lite nedslagen när det blir mulet och börjar yra snö igen. Otrevligt!

En annan otrevlig sak. Trasig laddare IGEN!!
Jag förföljs uppenbarligen av någon sadistisk, elektronikfientlig gammal släkting som inte får ro i sin grav utan bara måste hemsöka mig och förstöra mina laddare hela tiden! För det kan väl inte vara så att det är jag som är oförsiktig?!
Ulf, om du läser detta: Vi borde ses. Jag tror inte det räcker med att du lagar som du så snällt erbjöd dig, du får nog lära mig så jag kan göra det själv. Det är troligen inte sista gången det händer!

En till grej, nu när jag ändå är igång. Otrevlig sak nummer tre.
Jag slog handen i L60-skärmen. Det gjorde ont men inte åkalla-onda-makter-ont. Men uppenbarligen slog jag sönder ett blodkärl eller något. Titta bara hur jag ser ut!

Och slutligen, om man inte får nog av otrevligheter. Om man känner att detta bara var en liten försmak. Ett klent gnällande på idiotiska småsaker. Då rekommenderar jag en snabb googling på Kött + Brasilien. Då blir det otrevligt på riktigt.

De köttskandaler som nu rullas upp är verkligheten. Lika verkligt som vädret här utanför, min trasiga laddare och mitt fjantiga blåmärke. Och inte bara det. Det är riktigt otäckt. Brasilien exporterar mängder av kött, bland annat till Sverige, och även om alla som köper det inte får hem en rutten köttbit så kan man ju vara lite medveten om vad det är för sorts industri man är med och stödjer när man handlar.

Tack alla som köper svenskt.