När man är jävligt irriterad!

27 mars, 2017

Det är bra att vara arg ibland. Det blir mycket gjort. Sådant som man har irriterat sig på länge men inte kommit sig för att ta tag i.

Exempelvis följande:

*Felsökning av mjölktaxin som har värmt dåligt ett bra tag (ska åtgärdas i morgon).

*Inställning av timer till mjölktaxin (vilket jag inte ens visste fanns).

* Bokning av dag för reparation av spannmålskrossen som krossar långsamt och dåligt (på onsdag ska det ske)

*Välbehövligt beklagande över all världens dårskap (bra att ha goda vänner)

Jag har även uthärdat storm och insett att jag nog måste skriva ett blogginlägg om att äta gräs ganska snart.

Produktiv dag. 

Och så en selfie på det.

Titta bara hur eftertänksam jag ser ut. Inte alls arg!
My God… Det ser ju ut som att jag aldrig har irriterat mig på sockriga livsråd eller hemtrevliga Facebookcitat i hela mitt liv! Som att jag inte alls blir upprörd över särskrivningar, låtsaslyckliga supermorsor eller bristande källkritik!

Som att jag bara, ytterst stillsamt, ligger på soffan och funderar på om det ska bli ”Carpe the fucking Diem nån gång” eller ”Family first, after coffe, alcohol and chocolate” som ska tejpas upp som väggord här hemma. I all vänlighet.

En slaktbil kommer lastad
Mat, vin och livet på Mars