Några måndagsbilder

10 april, 2017

Några bilder från denna måndag i Nysäter.

Jag har varit både trött och pigg efter den här helgen men det var väldigt trevligt att komma ut till djuren i morse. Just kalvarna saknar man ganska fort och jag tycker till och med att de har vuxit lite sedan jag såg dem sist!

De största i kalvladugården. Mätta och nöjda. De ska flytta ut när som helst.
Och så de minsta. De är så duktiga och förstår direkt att de ska ligga på trähyllan så de håller sig varma och torra.

En tråkig sak var att det var blött och trist väder idag. Kladdigt och smetigt överallt och alla möjliga saker börjar tina fram på gården. Men man får se det som ett vårtecken. Regn i stället för snö!

Wet, wet, wet.

Min sista bild för idag och den kallar jag ”löparn på trasmattan”. Såhär ser den ut!

Svettig flodhäst på köksgolvet. När kommer man in i den där ”andra andningen” som alla pratar om?!

Jag sprang en sväng och jäklar vad tungt det var idag! Men nu är det gjort och jag hamnade inte i diket den här gången!

I morgon är det nya tag och då ska jag sätta upp håret i en liten tofs och vara kontorist mellan ladugårdspassen!

 

Skit!
Gråt i halsen och ett bo fullt av karlar!