Vardag, byxor och mer skitkörning

Vardag igen. Skönt. Igår flyttade vi ut några avvanda kalvar och jag gjorde ren småboxarna i nylagårn. I gamla delen finns mer att ta tag i men tiden räckte inte riktigt till.

Danne har kört ut ströbädd idag och jag har flugit omkring lite överallt. Kontor, tvätt, ladugård, och så lite packning. Jag ska på Lantmännenmöte imorgon och tänker INTE springa omkring och packa väskan tidigt i morgon bitti, vilket har hänt förr!
Mitt nya, ordningsamma jag (sluta skratta) har dessutom investerat i ett par nya byxor inför detta möte. Och jag vill gärna berätta att försökte fålla upp dem på egen symaskin också. Husmorspoäng.
Jag hade min svägerska här som moraliskt stöd så det hade säkert gått hur bra som helst, jag var faktiskt rätt bra på att sy förr, men så fattades en skruv som håller fast nålen så det gick inte alls! Resultat: Fick be mamma om akuthjälp! Mammor är bra! Och nu slipper jag gå på möte i jätteobekväma byxor, långkalsonger eller trasiga byxor. Himla bra det också!

Här är några bilder från dagens ströbäddstömning.

Rent och tomt så det ekar!
Ny halm inlagd och djuren tillbaka på plats. De ser lite skeptiska ut men de sprang omkring och verkade väldigt nöjda efter ett tag!

Jo, just det! Jag måste ju visa en sak.
Jag pratade i telefon i morse och satt och pillade med olika saker samtidigt. Ni vet, man kanske ritar lite, lägger några halmstrån i fina rader eller pysslar med ett litet buntband… Det slutade såhär:

Det var inte meningen! Det bara blev! Satt svinhårt såklart och ingen avbitare hittade jag! Tur att Danne visste var han hade en så jag kunde komma lös till slut!

Nu sova, sen vakna!